Alles over het isoleren van de spouwmuren
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Als je via een isolatiebedrijf kiest voor het aanleggen van spouwmuurisolatie, dan ontvang je van dat bedrijf een garantie. De ontvangen garantie geldt niet alleen voor de isolatie, maar ook op de uitvoering van de werkzaamheden en het materiaal.

Venin

Let bij het aanleggen van een spouwmuur goed op of een bedrijf erkend is voor de aanleg. Wanneer een isolatiebedrijf namelijk aangesloten is bij VENIN, dan kan je rekenen op de ontvangst van een garantiebewijs. De VENIN is de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland; de organisatie voor de isolatiebranche.

Bij het in ontvangst nemen van je garantiebewijs is het belangrijk dat een aantal dingen op het bewijs staan vermeld. Zo moet er worden genoteerd met welk materiaal de spouwmuur opgevuld is en voor hoeveel m2 de isolatie gedaan is. Verder moet de datum van uitvoering worden vermeld en zal het garantiebewijs voorzien moeten worden van een beschrijving van de werkzaamheden. Voor de garantie is namelijk de manier van aanbrengen erg belangrijk. Een garantie op een spouwmuur van een VENIN isolatiebedrijf is 10 jaar geldig.

Garantiebewijs

Wanneer je een garantiebewijs krijgt heb je van het bedrijf dat de isolatie verzorgt heeft de garantie dat de spouwmuur aan alle kwaliteitseisen voldoet. Hierbij staat het isolatiebedrijf garant voor het aanbrengen van het materiaal, de isolatiewaarde, de werkzaamheden en de uitsluiting van schimmels en rotten. Een goede spouwmuur kan namelijk geen vochtdoorslag geven, zodat je optimaal profijt hebt van de isolatie van je spouwmuur.

Wat kost spouwmuurisolatie?

Door offertes op te vragen kun je het aanbod vergelijken, om zo een betere keuze te maken wat betreft de aanschaf van spouwmuurisolatie voor je woning. Ga voor meer informatie naar pagina spouwmuurisolatie offertes aanvragen.

> Werking
> Voordelen
> Nadelen
> Tips
> Isolatie prijzen
> Specialisten vergelijken
> Spouwmuurisolatie offertes

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

Stappenplan spouwmuurisolatie kopen

december 21, 2018

Spouwmuurisolatie is de meest kosteneffectieve isolatiemethode voor je woning. Je betaalt gemiddeld

7x Valkuilen + veelgemaakte fouten spouwmuurisolatie

december 21, 2018

Het aanbrengen van isolatiemateriaal in de spouw in je muur is een

spouwmuren isoleren

7x Valse vooroordelen spouwisolatie

december 21, 2018

Als jouw woning een niet geïsoleerde spouw heeft, dan heb je geluk.