Alles over het isoleren van de spouwmuren
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wil je spouwmuurisolatie aan laten brengen, hou dan goed in de gaten dat sommige punten altijd extra aandacht verdienen. Deze aandachtspunten moet je dan ook goed controleren, om je investering in een spouwmuurisolatie niet voor niets te laten zijn. Mocht je woning al eens voorzien zijn van spouwmuurisolatie, dan kan deze namelijk niet nog een keer worden uitgevoerd. Wat je wel kunt laten doen is je isolatie laten repareren.

Spouwmuur aanwezig?

Naast het vaststellen of er al een spouwmuurisolatie aanwezig is, is het ook belangrijk dat de spouwmuur goed schoon is. Dit is niet te zien vanaf de buitenzijde, maar wel met een camera die bij onderzoek door een isolatiebedrijf via de voeg tussen de muren wordt gebracht. Er mogen bijvoorbeeld geen cementresten, afval of puin tussen de muren zijn achtergelaten.

Kruipruimte

Heb je een kruipruimte onder de woning en ventileert deze via de spouwmuur, dan moet je er goed rekening mee houden dat dit na de isolatie niet meer kan. Ondanks dat zal de kruipruimte toch goed geventileerd moeten worden, dus zal er een andere oplossing moeten worden bedacht om dit toch te kunnen verzorgen.

Dakgoten

Verder is het belangrijk dat het dak en de dakgoten in orde zijn, zodat er geen vocht tussen de spouwmuur kan komen. Voldoet jouw woning aan deze spouwmuurisolatie aandachtspunten, laat dan een passende offerte opmaken door een erkend isolatiebedrijf. Je kunt hiervoor onze offerte service gebruiken om vrijblijvend in contact te komen met een betrouwbaar isolatiebedrijf.

> Spouwmuurisolatie
> Muren impregneren
> Kwaliteit
> Werking
> Voordelen
> Nadelen
> Rendement en besparing
> Specialisten vergelijken
> Offertes

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

Stappenplan spouwmuurisolatie kopen

december 21, 2018

Spouwmuurisolatie is de meest kosteneffectieve isolatiemethode voor je woning. Je betaalt gemiddeld

7x Valkuilen + veelgemaakte fouten spouwmuurisolatie

december 21, 2018

Het aanbrengen van isolatiemateriaal in de spouw in je muur is een

spouwmuren isoleren

7x Valse vooroordelen spouwisolatie

december 21, 2018

Als jouw woning een niet geïsoleerde spouw heeft, dan heb je geluk.