Alles over het isoleren van de spouwmuren
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
Fallback Image

Kies niet zomaar een isolatiebedrijf maar vergelijk meerdere bedrijven met elkaar, het is namelijk wel je woning waar jij het liefst nog lang wilt blijven wonen. Er is vakmanschap, kennis en ervaring nodig voor het installeren van spouwmuurisolatie. Het proces is langs de buitenmuren onzichtbaar en dus moeilijk te controleren, daarom is een betrouwbaar bedrijf van belang. Het eindresultaat is afhankelijk van de nauwkeurige werkwijze die het bedrijf biedt, je wilt dat je huis daar levenslang profijt van heeft. Daarnaast is het ook zo dat hoe beter het werk uitgevoerd wordt, hoe hoger de kans is dat het geprognosticeerd rendement daadwerkelijk behaald wordt.

Ga allereerst na of het bedrijf aangesloten is bij het erkennende keurmerk VENIN, Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland. Een isolatiebedrijf kan zich hier niet zomaar bij aansluiten en zal dus moeten voldoen aan vele eisen, waaronder het KOMO-Procescertificaat. Dat certificaat geeft de garantie op de werkwijze die is uitgevoerd. Ook zal het isolatiebedrijf moeten werken met isolatiematerialen die zijn goedgekeurd door KOMO. Een isolatiebedrijf, aangesloten bij KOMO heeft zijn eigen kwaliteitsbewaking en zal gecontroleerd worden door een onafhankelijke instantie, het IKOB-BKB. Iedere consument kiest voor kwaliteit want spouwmuurisolatie moet levenslang mee.

Kies voor een bedrijf dat een ruime ervaring heeft op het gebied van isolatie en een bedrijf dat werkt met verschillende soorten isolatiemateriaal. Zoek uit of het bedrijf kwalitatief goed bekend staat en of ze een goede service bieden.

> Spouwmuurisolatie
> Muren impregneren
> Kwaliteit
> Werking
> Voordelen
> Nadelen
> Rendement en besparing
> Deskundig advies

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

Stappenplan spouwmuurisolatie kopen

december 21, 2018

Spouwmuurisolatie is de meest kosteneffectieve isolatiemethode voor je woning. Je betaalt gemiddeld

7x Valkuilen + veelgemaakte fouten spouwmuurisolatie

december 21, 2018

Het aanbrengen van isolatiemateriaal in de spouw in je muur is een

spouwmuren isoleren

7x Valse vooroordelen spouwisolatie

december 21, 2018

Als jouw woning een niet geïsoleerde spouw heeft, dan heb je geluk.