Alles over het isoleren van de spouwmuren
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laat uw spouwmuren isoleren door isosfeer

Spouwmuurisolatie isosfeerEen goed geïsoleerde woning zorgt voor een constante temperatuur binnenshuis. Door een deugdelijke isolatie kunt u bovendien fors besparen op de energierekening en stijgt de waarde van uw woning. Spouwmuurisolatie door Isosfeer laat het gasverbruik van uw huishouden aanmerkelijk dalen waardoor u de investering in de werkzaamheden binnen drie tot vijf jaar terugverdiend.

*Tip:
→ Vergelijk verschillende soorten specialisten en merken. Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale specialisten.

Na-isoleren van spouwmuren met Isosfeer

Isofeer is een deskundig isolatiebedrijf waar u de spouwmuren van uw woning met een gerust hart aan toe kunt vertrouwen. Huizen die gebouwd zijn tussen 1925 en 1975 hebben vaak nog geen isolatie in de spouw zitten. Door dit alsnog uit te laten voeren bespaart u jaarlijks behoorlijk op uw lopende energierekening. Het na-isoleren van uw spouwmuren heeft uiteenlopende voordelen:

 • Het isoleren van de spouwmuur zorgt voor meer comfort:
  – Zo gaat de temperatuur van uw binnenmuur aanmerkelijk omhoog
  – De muren stralen niet langer kou af
  – U heeft geen last meer van binnenmuren die vochtig zijn
  – Schijntocht behoort tot het verleden
  – Uw woning wordt behaaglijk warm
  – U ervaart minder geluidsoverlast
  – Binnenshuis wordt de temperatuur meer gelijkmatig verdeeld
  – In de zomer blijft het binnen langer koel
 • U krijgt een lagere energierekening:
  – Het maakt niet uit of u gebruikt maakt van een subsidieregeling of niet. Spouwmuurisolatie verdient zichzelf snel terug. Afhankelijk van de grootte van uw woning duurt het gemiddeld tussen de drie à vijf jaar voordat u investering terug is. Met de voortdurend stijgende prijzen van energie wordt deze periode behoorlijk ingekort.
  – Spouwmuurisolatie heeft een groter rendement dan bijvoorbeeld het isoleren van onder andere de vloeren. Dit omdat het oppervlakte van de gevel groter is.
  – In de toekomst bestaat de kans dat u als eigenaar van een niet-geïsoleerde woning aanmerkelijk meer belasting op het gebruik van gas gaat betalen. Is uw woning wél geïsoleerd dan kunt u dit betaalde belastingbedrag via uw jaarlijkse belastingaangifte terugvragen.
  – Het na-isoleren van onder meer de spouwmuren van uw woning verhoogt de waarde van uw huis. U voldoet aan hogere eisen die de woningmarkt nu eenmaal stelt. Bovendien moet u een energie label kunnen overhandigen in geval van verkoop of verhuur van de woning. Dit certificaat brengt op overzichtelijke wijze in beeld hoe energiezuinig uw woning is. Bij de beoordeling hiervan wordt onder andere gekeken naar de mate van isolatie en uw gemiddeld energieverbruik. Door uw woning extra te isoleren verbeterd dit energie label aanmerkelijk.
 • Spouwmuurisolatie is zowel goed voor uw veiligheid als voor het milieu
  – Door uw spouwmuren te laten isoleren door isosfeer draagt u bij aan een beter milieu. U bespaart op de uitstoot van CO2 en het verbruik van gas is een stuk lager.
  – Isolatiemateriaal wordt op een duurzame wijze snel en schoon verwerkt.
  – Tijdens de isolatiewerkzaamheden die worden uitgevoerd komen er geen schadelijke stoffen of gassen vrij.
  – Spouwmuurisolatie wordt toegepast met brandwerend isolatiemateriaal en is dus brandveilig.

Isosfeer een goede keuze voor isolatie van uw woning

Isosfeer is al vele jaren een specialistische en betrouwbare partner voor het isoleren van uw woning. Als u een offerte bij Isofeer opvraagt dan wordt uw woning bezocht door een medewerker. Deze zal de gevel nauwkeurig controleren en bekijken hoe de algemene toestand is. Soms kan het voorkomen dat reeds aanwezige scheuren en/of gaatjes eerst gerepareerd dienen te worden. Een endoscopisch onderzoek van de binnenzijde van de spouw behoort tot de standaard handelingen die uitgevoerd worden. Een kleine camera wordt in de spouw aangebracht en op deze manier wordt de binnenkant van de spouw op vuil en mogelijke cementbaarden bekeken. Mogelijk wordt spouwmuurvervuiling eerst schoongemaakt waarna de isolatiewerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Spouwmuurisolatie Isosfeer wordt op een bijzonder deskundige wijze uitgevoerd. De medewerkers hebben van isoleren hun beroep gemaakt en u bent zeker van kwaliteit en goed uitgevoerde isolatiewerkzaamheden. De ruimte tussen de spouw kan met verschillende materialen worden geïsoleerd en Isosfeer zal u altijd adviseren welk materiaal in uw specifieke geval het beste gebruikt kan worden. Veel woningbezitters in Limburg en Oost-Brabant zijn u reeds naar volle tevredenheid voorgegaan. Vraag vandaag nog een offerte aan bij Isosfeer en laat uw spouwmuren professioneel isoleren.

Isosfeer een betaalbare partner voor spouwmuurisolatie

Door samen te werken met Isosfeer verzekerd u zichzelf niet alleen van een lagere energierekening u werkt ook samen met een betaalbare isolatie partner. Het bedrijf heeft zich volledig toegelegd op spouwmuurisolatie. De spouwmuur wordt geïsoleerd met materiaal als EPS parels, glaswol of PUR schuim waardoor de warmte binnenshuis beter bewaard blijft.

Isosfeer denkt ook met u mee op het gebied van mogelijke subsidieregelingen en de zogenaamde stimuleringslening duurzaamheid. Op deze manier wordt het toepassen van energiebesparende maatregelen aan uw woning nog interessanter. Door gebruik te maken van de mogelijk beschikbare subsidiepotjes heeft u het eerste deel van uw investering op snelle wijze terugverdiend. Isosfeer weet alles over de lopende subsidiemogelijkheden en helpt u daar waar mogelijk. Momenteel kunt u ook gebruik maken van het lage btw-tarief van 6% als u de spouwmuren laat isoleren. Dat scheelt u zo maar 15% op de totale kosten en dan moet het besparen op de energierekening nog beginnen. Veel gemeenten bieden ook stimuleringsleningen duurzaamheid aan. In veel gevallen gelden voorwaarden voor het afsluiten van deze leningen. Deze voorwaarden krijgt u van de gemeente waar u woont. Komt u in aanmerking voor een stimuleringslening dan wordt deze in de vorm van een woonkrediet aan u verstrekt.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Isosfeer

Denkt u na over de mogelijke voordelen die spouwmuurisolatie voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met de spouwmuurisolatie specialisten van Isosfeer. U ontvangt een gedegen prijsopgave en een van de medewerkers komt bij u langs om een inschatting van de situatie te maken. Maak een overzichtje van de eventuele vragen die u heeft en stel ze gerust. Pas als u voor uzelf voldoende informatie heeft kunt u een weloverwogen beslissing nemen over het al dan niet laten isoleren van uw spouwmuren. De medewerkers van Isosfeer staan u bij met raad en daad en op de dag van werkzaamheden ondervindt u weinig tot geen hinder van de werken die plaatsvinden. Begin ook met besparen op uw energierekening en neem contact op met Isosfeer voor de isolatie van uw spouwmuren.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

Stappenplan spouwmuurisolatie kopen

december 21, 2018

Spouwmuurisolatie is de meest kosteneffectieve isolatiemethode voor je woning. Je betaalt gemiddeld

7x Valkuilen + veelgemaakte fouten spouwmuurisolatie

december 21, 2018

Het aanbrengen van isolatiemateriaal in de spouw in je muur is een

spouwmuren isoleren

7x Valse vooroordelen spouwisolatie

december 21, 2018

Als jouw woning een niet geïsoleerde spouw heeft, dan heb je geluk.