Alles over het isoleren van de spouwmuren
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
Fallback Image

Isolatie gaat de volledige levensduur van de woning mee. Als er gekozen wordt voor goede isolatiematerialen dan vervormen deze niet en kunnen dus ook niet vergaan. Eigenlijk geldt het voor alle vormen van isolatie, het is een kwestie van een keer aan laten brengen en dan gaat het voor de levensduur van de woning mee. Dit is voor jou een goede investering waar je veel geld mee kunt besparen. Isoleren heeft ook invloed op het energielabel. Het label zal alleen maar hoger worden wanneer jouw woning energiezuiniger wordt. Het energielabel kan worden verbeterd dankzij de isolatiemaatregelen. De waarde van de woning zal hierdoor stijgen. Voor isolatiemaatregelen zijn er provinciale en gemeentelijke subsidies. Landelijke subsidies zijn er bij isolatie niet. Wanneer je wilt gaan isoleren kun je altijd op tijd gaan informeren en wie weet zijn er subsidies die u kunt gebruiken. Bekijk ook deze websites: subsidie isolatie.

Welke isolatie kies jij?

Je wilt natuurlijk isolatie die langere tijd mee gaat en waardoor je maar één keer hoeft te investeren. Je doet er dan goed aan om voor spouwmuurisolatie te gaan. Maar dat geldt ook om de vloer te isoleren. Ook dit is een eenmalige investering en dit gaat echt tientallen jaren mee. Je hebt er ieder jaar weer veel voordeel mee want de energierekening is stukken lager. Er zijn veel soorten isolatiematerialen die je kunt kiezen, maar ze gaan allemaal de hele levensduur van de woning mee. Het is daarom goed om te bekijken welke soorten isolatiematerialen er zijn en wat de voordelen zijn. De kosten zijn ongeveer gelijk maar ze hebben allemaal hun eigen voordelen. Bekijk ook: vloerisolatie kosten.

Vergelijk isolatiespecialisten in jouw regio?

Benader isolatiebedrijven in jouw regio en vergelijk het regionale aanbod. Op deze manier kun je kiezen voor een specialist die jou het beste kan helpen. Onze dienst is gratis en vrijblijvend.


Laatste nieuws

Stappenplan spouwmuurisolatie kopen

december 21, 2018

Spouwmuurisolatie is de meest kosteneffectieve isolatiemethode voor je woning. Je betaalt gemiddeld

7x Valkuilen + veelgemaakte fouten spouwmuurisolatie

december 21, 2018

Het aanbrengen van isolatiemateriaal in de spouw in je muur is een

spouwmuren isoleren

7x Valse vooroordelen spouwisolatie

december 21, 2018

Als jouw woning een niet geïsoleerde spouw heeft, dan heb je geluk.