Alles over het isoleren van de spouwmuren
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
Fallback Image

Steeds meer mensen denken aan goede isolatie. Isolatie is namelijk duurzaam. Heb je hier al eens over nagedacht? Een goede isolatie zal zorgen voor een flinke besparing op energie. Als het goed wordt onderhouden dan wordt de werking ook verbeterd. Als je kiest voor spouwmuurisolatie, dan kun je veel besparen. In totaal verlaat ruim 25% van de warmte de woning via muren die niet voorzien zijn van isolatie. Dit is natuurlijk een verspilling van energie. Wanneer jij de keuze maakt voor spouwmuurisolatie dan is dat een goede keuze omdat je hiermee het wooncomfort kunt verhogen en de waarde van de woning wordt tevens ook hoger. In de zomer is de woning koel en in de winter is het lekker warm, want de warmte zal de woning dankzij de spouwmuurisolatie niet verlaten.

Voordelen van isolatie

Als je gaat kiezen voor een goede isolatievorm dan kan er tot wel 30% worden bespaard op de energiekosten (aardgas). Daarnaast wordt het wooncomfort ook aangenamer. De woning wordt beschermd tegen vocht van buiten en het is het milieuvriendelijker. Daarnaast zorgt een goede isolatie ook voor een verantwoord energieverbruik. Het is een eenmalige investering die nu gedaan kan worden, deze kan binnen drie tot vier jaar terug worden verdiend. De isolatie zorgt voor een meerwaarde van de woning en de woning kan in een dag al goed geïsoleerd zijn. Het is dan ook meteen duurzaam. Een goede isolatie is in ieder huis van belang zodat er geld bespaard kan worden op de energiekosten. Het is een eenmalige investering waar je geen spijt van gaat krijgen omdat je hier de komende jaren alleen maar meer geld door kunt besparen. Het besparen begint meteen wanneer de isolatie is aangebracht en dit kan al binnen een dag geregeld zijn; goed en duurzaam dus. Bekijk ook de voordelen van isolatie subsidies.

Wat kost spouwmuurisolatie voor jouw woning?

Benader isolatiebedrijven in jouw regio en vergelijk het regionale aanbod. Op deze manier kun je kiezen voor een specialist die jou het beste kan helpen. Onze dienst is gratis en vrijblijvend.


Laatste nieuws

Stappenplan spouwmuurisolatie kopen

december 21, 2018

Spouwmuurisolatie is de meest kosteneffectieve isolatiemethode voor je woning. Je betaalt gemiddeld

7x Valkuilen + veelgemaakte fouten spouwmuurisolatie

december 21, 2018

Het aanbrengen van isolatiemateriaal in de spouw in je muur is een

spouwmuren isoleren

7x Valse vooroordelen spouwisolatie

december 21, 2018

Als jouw woning een niet geïsoleerde spouw heeft, dan heb je geluk.